• Google+

Ощадбанк активно збільшує еквайрингову та банкоматну мережі

20 мая 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк пропонує клієнтам послугу торгового еквайрингу лише з 2011 року, однак вже зараз демонструє стрімку позитивну динаміку в цьому бізнес-напрямі.

Так, станом на 1 травня 2013 року Ощадбанк встановив на підприємствах торгівлі та сервісу понад 6 тисяч терміналів. За даними офіційної статистики Національного банку України, протягом першого кварталу 2013 року банк посів шосте місце за загальною кількістю торгових терміналів серед українських банків, збільшивши свою присутність на ринку еквайрингу на 1,3 тис. одиниць. Це другий за розміром показник серед банків, що становить 15% від приросту цього сегмента ринку за I квартал п.р.

Крім цього, Ощадбанк продовжує стабільно розширювати власну банкоматну мережу, паралельно оновлюючи відповідне обладнання. З початку 2013 року мережа банкоматів Ощадбанку збільшилась на 60 одиниць, склавши на початок ІІ-го кварталу п.р. 1631 банкомат. До кінця першого півріччя п.р. банк планує придбати та додатково встановити понад 200 банкоматів.

«Розширення мережі термінального обслуговування клієнтів та збільшення комісійного доходу є одними з пріоритетних завдань розвитку банку, і тому немає потреби знижувати темпи. Ми підтримуємо нарощення власної банкоматної мережі у всіх куточках України на достатньому рівні для забезпечення якісного обслуговування наших клієнтів - держателів платіжних карток», - зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Зараз відбувається технологічний перехід обслуговування платіжних карток Ощадбанку з українського процесингового центру до власного процесингу, що надасть клієнтам банку можливість отримувати широкий спектр нових банківських послуг і продуктів.


Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет