• Google+

Ощадбанк розпочав емісію карток преміум-класу MasterCard World Signia

20 ноября 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Як повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн, Ощадбанк розпочав емісію преміальних ексклюзивних карток MasterCard World Signia.

„Запуск власного процесингу наприкінці 2011 року відкрив перед банком широкі перспективи щодо впровадження нових високотехнологічних стандартів при обслуговуванні клієнтів, а поглиблення співпраці із міжнародною платіжною системою MasterCard дало змогу розширити асортимент преміальних карткових продуктів. Так, з жовтня цього року ми пропонуємо своїм клієнтам найпрестижнішу картку цієї платіжної системи – MasterCard World Signia. Сам факт користування такою платіжною карткою свідчить про високий статус її держателя, якому надається максимум комфорту, надійності та безпеки", - зазначив Антон Тютюн.

«Ми раді, що унікальні привілеї та ексклюзивні можливості, які не придбати за гроші, тепер доступні клієнтам Ощадбанку з MasterCard® World Signia. Ця карта орієнтована на задоволення потреб людей з високим статком, для яких на перше місце виходять вже не привілеї, а особливе, максимально індивідуальне ставлення. У розпорядження власників картки унікальні переваги, все розмаїття безцінних вражень у світових столицях від програми Priceless Cities і традиційно високий сервіс глобальних послуг MasterCard в будь-який час в будь – якому місці перебування.» - зауважив Старший менеджер MasterCard Worldwide Віра Платонова.

MasterCard World Signia - найпрестижніша картка серед карткових продуктів MasterСard. Вона передбачає надання послуг персонального менеджера, індивідуальні банківські тарифи на обслуговування, нарахування процентів на залишок коштів по картковому рахунку, Інтернет-банкінг тощо. Крім того, держатель картки MasterCard World Signia отримує сучасні сервіси та привілеї від кращих світових компаній - готелів, ресторанів, торговельно-розважальних центрів у межах України та за кордоном. Програма лояльності включає безкоштовне надання картки Priority Pass та послуги «Консьєрж сервіс». Картка Priority Pass від Ощадбанку - це відпочинок у VIP-залах більш ніж 600 аеропортів світу. «Консьєрж-Сервіс» – спеціальна служба інформаційно-сервісної підтримки, аналог особистого секретаря, що надає клієнту усю необхідну інформацію в будь-якій точці світу в режимі 24/7. Послуга дає змогу істотно економити час клієнтів в організації комфортного відпочинку, ділових зустрічей і подорожей. Програма охоплює широкий перелік інформаційно-консультаційних послуг, спрямованих на задоволення найрізноманітніших потреб клієнтів банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет