• Google+

Ерсте Банк почав працювати з грошовими переказами Contact

28 мая 2012 г. — ПАО «Фидокомбанк»

Починаючи з середини травня Ерсте Банк розпочав надавати послуги з відправки та виплати грошових переказів з системою CONTACT.

CONTACT вигідно відрізняється від інших міжнародних систем та способів переказу грошових коштів у першу чергу завдяки гнучкій тарифній політиці та швидкості оформлення переказу. Так, комісія за переказ в доларах США та євро становить 2-3% від суми переказу залежно від країни, куди перераховуються кошти, та суми переказу, в російських рублях – 2%. Грошові кошти виплачуються одержувачу в будь-якому пункті виплати на території України, оскільки перекази CONTACT в Україні, Росії та країнах СНД здійснюються в безадресному форматі. Додатковою перевагою є відсутність мінімальної суми відправлення переказу. Перекази можна здійснювати в російських рублях, доларах США та євро.

«Ми розуміємо, наскільки важливою для клієнтів є можливість швидко та недорого перераховувати кошти. Таким чином, ми розпочали роботу з грошовими переказами CONTACT, що відрізняються не лише вигідною тарифною політикою, а й спрощеною процедурою оформлення переказу, що значно прискорює строки доставки коштів», - розповідає Світлана Черкай, заступниця голови правління Ерсте Банку.

Наразі послуги системи CONTACT надаються у відділеннях Київського регіону. Клієнти Ерсте Банку в інших регіонах України зможуть скористатися перевагами нової системи з 15 червня 2012 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет