• Google+

Система грошових переказів Welsend збільшує партнерську мережу в Грузії

12 мая 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Міжнародна система грошових переказів Welsend, оператором якої є УКРГАЗБАНК, продовжує розширення своєї присутності на території Грузії.

З 8 травня 2015 року відправити та отримати перекази за допомогою системи Welsend можна у будь-якому із 21 пункту АТ «Кор Стандарт Банк» в містах Тбілісі, Кутаїсі, Батумі, Поті, Теляві, Горі, Марнеулі та Дедоплисцкаро.

Таким чином, станом на 8 травня 2015 року кількість пунктів обслуговування клієнтів системи грошових переказів Welsend на території Грузії збільшилася до 51, які розташовані у 9 містах Грузії.

На сьогодні система Welsend представлена в 742 пунктах обслуговування клієнтів в 183 містах України та Грузії.

Система грошових переказів Welsend була створена в 2013 році та дозволяє швидко, надійно і просто переслати гроші в будь-який регіон України та Грузії. Після здійснення грошового переказу одержувач вже за кілька хвилин має можливість отримати свої кошти, як би далеко він не перебував від відправника.

Користувачі Welsend можуть перераховувати кошти в 4-х валютах: гривня, долар, євро та російський рубль.

Кожному переказу привласнюється унікальний 10-значний контрольний номер — один з обов’язкових реквізитів при отриманні грошових коштів. Тариф на пересилання коштів по Україні складає всього 0,7% від суми (але не менше 7 грн), а в Грузію – 0,95%.

Для постійних клієнтів, власників відповідних карт клієнтів в системі Welsend, пропонуються бонусні програми, за якими користувач може отримати знижку на відправлення переказів в гривні.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет