• Google+

КРЕДОБАНК розпочав співпрацю з компанією MoneyGram

26 января 2011 г. — ПАО «Кредобанк»

З 26 cічня 2011 року КРЕДОБАНК розпочав співпрацю з компанією MoneyGram, одним зі світових лідерів в галузі грошових переказів.

За даними Національного банку України MoneyGram займає 3-те місце за обсягом здійснених переказів в Україну серед понад 20-ти міжнародних платіжних систем, представлених в Україні.

Відтепер, відвідавши установу КРЕДОБАНКу, клієнт– фізична особа може скористатися послугою міжнародної платіжної системи MoneyGram і здійснити терміновий переказ валюти у будь-яку з більше ніж 190 країн світу або отримати кошти переказані з закордону. Час переказу коштів за допомогою системи MoneyGram складає лише 10 хвилин. Загалом компанія MoneyGram має 206 тисяч пунктів обслуговування у світі, з них близько 25 тисяч в країнах СНД.

Зазначимо, що клієнт банку за допомогою системи MoneyGram має можливість здійснити в установах КРЕДОБАНКу грошовий переказ за межі України в євро, а виплата міжнародного переказу може бути здійснена як в євро, так і в доларах США.

- Розпочинаючи співпрацю з компанією MoneyGram, - зазначив керівник Департаменту банківських продуктів та маркетингу КРЕДОБАНКу Володимир Музика, - ми надали нашим клієнтам можливість скористатися ще однією швидкою та надійною, а також порівняно недорогою послугою з переказу та отримання коштів з закордону. Розширивши лінійку послуг для приватних клієнтів, ми надали їм можливість обрати той інструмент переказу коштів, який відповідатиме саме їх фінансовим можливостям та потребам у даний час.

Крім системи MoneyGram КРЕДОБАНК є партнером 5-ти міжнародних систем переказу коштів (у т.ч. американської Western Union та російської CONTACT), а для трьох з них банк виступає єдиним партнером на українському ринку (МЕЕSТ, U.S.Money Express, MONEY EXCHANGE).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет