• Google+

Ощадбанк розпочав здійснювати грошові перекази за системою «Золота Корона - Грошові перекази»

30 августа 2011 г. — ПАО "Ощадбанк"

Установи Ощадбанку розпочали здійснювати видачу та відправку переказів коштів за системою «Золота Корона - Грошові перекази».

Завдяки завершенню масштабного технологічного проекту такий переказ став можливим тепер у понад 1300 пунктах Ощадбанку, а інфраструктура системи «Золота Корона - Грошові перекази» в Україні перевищила 7000 пунктів обслуговування. В Ощадбанку можна відправити або отримати переказ за системою в доларах США і євро. До кінця поточного року банк планує довести кількість пунктів до 2000.

«Маючи статус універсального, Ощадбанк дотримується політики планомірного розширення спектра надаваних послуг. І співробітництво із системою «Золота Корона - Грошові перекази» є яскравим підтвердженням цієї політики. Це крок назустріч нашим клієнтам, які отримали можливість скористатися ще однією вигідною послугою із проведення грошових переказів. Адже низькі тарифи і миттєва швидкість переказу - безперечні переваги на користь системи «Золота корона». А значна кількість пунктів, яку забезпечив банк, сприятиме широкій доступності цієї послуги », - повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

«Партнерство з Ощадбанком істотно зміцнить позиції системи в Україні, - вважає Іван Ситнов, директор системи "Золота Корона - Грошові перекази ". - У 2010 році ми дуже серйозно займалися розвитком інфраструктури обслуговування в Росії, значно наростили пул партнерів із числа банків і торговельних мереж. За рахунок впровадження цієї стратегії кількість відправників переказів в Україну по нашій системі зросла в рази. У поточному році ми сфокусовані на формуванні широкої мережі обслуговування вже в Україні. Для нас дуже важливо на цьому конкурентному ринку мати такого авторитетного партнера, як Ощадбанк. Володіючи однією з найрозвиненіших мереж обслуговування в країні, він займає лідируючі позиції на ринку грошових переказів України. Це вагомий ресурс, з використанням якого ми плануємо наростити свою ринкову частку на вихідному напрямку переказів з Росії в Україну до 25% вже до кінця року».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет