• Google+

ПАТ “РАДИКАЛ БАНК” впровадив новий картковий продукт зі спеціальними умовами для моряків

28 февраля 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» впровадив тарифний план «Морський резерв» для окремої категорії клієнтів-моряків.

В рамках цього тарифного плану моряк має можливість безкоштовно відкрити картковий рахунок у гривнях, євро, доларах США та безкоштовно отримати платіжну карту Master Card Standart з чіпом строком на 3 роки. За необхідності доступ до карткового рахунку може бути надано довіреним особам моряка (дружина, родичі, тощо) шляхом оформлення додаткової платіжної картки.

Зарахування переказів на картковий рахунок моряка здійснюватиметься по одному з найнижчих тарифів в Україні – 0,6% від суми зарахування, при чому комісія за отримання готівкових коштів в мережі банкоматів та касах ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та банків – партнерів не стягуватиметься. На залишок по картковому рахунку нараховуватимуться відсотки за ставкою 5% річних у гривні, 3% річних у доларах США та 1% річних у євро.

Для відкриття карткового рахунку на умовах тарифного плану «Морський резерв» моряку необхідно звернутись до відділення ПАТ РАДИКАЛ БАНК та мати при собі паспорт громадянина Украины, паспорт/посвідчення моряка та довідку про присвоєння індивідуального податного номеру.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет