• Google+

Welsend розширює свою географію за межами України

9 февраля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Міжнародна система грошових переказів Welsend продовжує розширювати свою присутність на території Грузії. Відтепер, перекази Системи стали доступними ще в 20 відділеннях мікрофінансової організації «Ріко Експрес».

На сьогодні,  кількість пунктів обслуговування клієнтів на території Грузії збільшилась до 29, що розташовані в 7-ми містах: Тбілісі, Кутаїсі, Батумі, Горі, Марнеулі, Руставі та Поті.

Нагадаємо, Welsend дозволяє швидко, надійно і просто переслати гроші в будь-який регіон України та Грузії. Після переказу коштів одержувач відразу їх може отримати, як би далеко він не перебував від відправника.

Користувачі Welsend можуть перераховувати кошти в 4-х валютах: гривня, долар, євро та російський рубль. Кожному переказу привласнюється унікальний 10-значний контрольний номер — один з обов’язкових реквізитів при отриманні грошових коштів.

Тариф на пересилання коштів по Україні складає всього 0,7% від суми (але не менше 7 грн.), а у разі відправки переказу на платіжну карту* одержувача – 0,35% мін. 3 грн. Тариф на переказ коштів у коридорі Україна – Грузія – 0,95%.

Для постійних клієнтів, власників відповідних карт клієнтів в системі Welsend, пропонуються бонусні програми, за якими користувач може отримати знижку на відправлення переказів в гривні.

*тільки платіжні карти АБ «УКРГАЗБАНК»

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет