• Google+

WesternUnion і Ощадбанк продовжують співпрацю

4 июня 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Тепер грошові перекази WesternUnion можна здійснити ще в 1000 відділеннях Ощадбанку
Western Union (NYSE: WU), світовий лідер у сфері грошових переказів і платіжних послуг, продовжує розширювати свою мережу пунктів обслуговування завдяки співпраці з АТ «Ощадбанк», одним з найбільших фінансових інститутів країни.

Western Union і Ощадбанк успішно продовжують співпрацю, розпочату ще в 2000 році. Тепер до мережі Western Union долучилися ще 1000 відділень Ощадбанку. У підсумку на сьогодні користуватися послугами Western Union можна вже в 2 997 установах Ощадбанку.

«Це значно розширило нашу мережу в Україні. Тепер послуги Western Union стануть ще доступнішими та зручнішими для наших клієнтів. Завдяки передовим технологіям, які використовуються для переказу грошових коштів у системі Western Union, ми залучаємо галузевих партнерів як в усьому світі, так і в кожному окремому регіоні. Разом з нашими партнерами ми пропонуємо клієнтам банківські послуги, які вони не можуть отримати в іншому місці», - зазначив Александру Бадулеску (Alexandru Badulescu), регіональний віце-президент Western Union у країнах Східної Європи та СНД.

«Співпраця з Western Union - це додаткова перевага для наших клієнтів. Тепер вони отримали можливість швидко і надійно відправляти та отримувати грошові кошти, вибираючи для себе найзручнішу за розташуванням установу, оскільки мережа пунктів надання послуг Western Union у відділеннях Ощадбанку постійно розширюється», - коментує ситуацію Антон Тютюн (Anton Tyutyun), заступник голови правління Ощадбанку.

Western Union - найбільший у світі гравець на ринку грошових переказів і платіжних послуг. Компанія налічує 515000 пунктів обслуговування клієнтів більш ніж у 200 країнах світу. Грошові перекази здійснюються в 120 валютах. У даний час до послуг споживачів більше 15 000 пунктів обслуговування Western Union, зручно розташованих на території України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет