• Google+

Здійснити грошовий переказ за Системою ЛІДЕР можна відтепер і в Ощадбанку

20 апреля 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Відтепер клієнти Ощадбанку зможуть відправляти та отримувати перекази за Системою в доларах США, євро та російських рублях у понад 2 370 відділеннях банку.

„Враховуючи зростаючий попит на грошові перекази, ми прагнемо надати нашим клієнтам найбільш широкий вибір цієї послуги. Система ЛІДЕР стала нашим 13 міжнародним партнером із надання грошових переказів. І я впевнений, що клієнти оцінять переваги переказів саме цієї Системи. Широка інфраструктура обслуговування переказів ЛІДЕР в Ощадбанку сприятиме доступності цієї послуги у будь-якому куточку країни”, - повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Банкір впевнений, що перекази ЛІДЕР неодмінно матимуть попит у клієнтів. Адже серед переваг системи - миттєва доставка переказу, вигідні тарифи та унікальні пропозиції на перекази в окремих напрямах, а також широка географія мережі - 130 000 пунктів у 130 країнах світу.

«Співпраця з найбільшим банком України дозволила нам суттєво збільшити свою присутність в країні, - коментує Голова Правління НКО «ЛІДЕР» Юрій Камакін. - Крім цього, момент інтеграції та підключення Ощадбанку до Системи ЛІДЕР збігся з важливими і давно очікуваними змінами в самій Системі. Можна з упевненістю сказати, що ця подія стане однією із особливо значущих в історії нашої компанії. Співпраця з банками України була і залишається одним із пріоритетних напрямів діяльності Системи, а спільні проекти сприяють розвитку і впровадженню нових рішень та технологій, що відповідають запитам наших клієнтів та вимогам часу».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет