• Google+

Ощадбанк розпочав продаж казначейських зобов’язань серії «Б»

1 декабря 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

30 листопада 2012 року Ощадбанк розпочав продаж державних цінних паперів - казначейських зобов'язань України серії "Б" на пред'явника в документарній формі номінальною вартістю 500 доларів США і терміном обігу 2 роки.

Ці цінні папери випущено з відсотковою ставкою 8% річних. Виплата доходу здійснюється кожні шість місяців в установах Ощадбанку починаючи з другого дня після закінчення купонного періоду (дати зазначені на відповідних купонах). Розмір доходу за кожним купоном є фіксованим і становить 20 доларів США. Продажна вартість залежить від часу їх продажу, зокрема, чим ближчий час купонної виплати, тим вища ціна продажу казначейських зобов'язань.

Казначейські зобов'язання було випущено двома серіями: "А", яку вже повністю розміщено, та "Б". Обсяг випуску серії «Б» становить 100 млн. доларів США за номіналом. Погашення, тобто повернення власнику номінальної вартості казначейського зобов'язання (500 доларів США), здійснюється в установах Ощадбанку починаючи з другого дня після закінчення строку обігу разом із виплатою доходу за несплаченими купонами. Дата погашення казначейських зобов'язань серії "Б"– 28 листопада 2014 року.

З переліком установ Ощадбанку, де можна придбати казначейські зобов'язання, та іншою корисною інформацією, можна ознайомитись на сайті Ощадбанку http://www.oschadnybank.com/ua/private/kaznacheysk_zobov_yazannya/ та сайті Міністерства фінансів України www.minfin.gov.ua, а також за телефонами: (044) 249-23-06, (044) 363-01-33, 0-800-210-800.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет